Menu

Stripper Romeo

  • Vanaf € 180,- (excl. reiskosten)
  • Exclusief bij Showtime Agency
  • Vooral verjaardagen en vrijgezellenfeesten

Maak je klaar voor een avond vol lol, want hier komt stripper Romeo!
Deze energieke en charmante mannelijke stripper weet precies hoe hij een feestje op gang brengt. Met zijn stralende lach en zelfverzekerde uitstraling trekt hij meteen alle aandacht.

Full body search

Zijn favoriete act? De politieagent! Maar wees gerust, deze agent komt niet voor boetes. Zodra Romeo binnenkomt, zet hij de toon: de vrijgezel krijgt een "full body search" die een stuk leuker is dan het klinkt. Niets wordt overgeslagen, en de spanning stijgt direct!

En dan, zodra de muziek begint, komt het hoogtepunt: Romeo's beroemde lapdance. Met soepele moves en veel gevoel voor humor weet hij iedereen mee te slepen. De vrijgezel, een beetje overdonderd en giechelend, geniet van elke seconde!

Of je nu lacht, juicht of je ogen niet kunt geloven, één ding is zeker: Romeo maakt van jouw feestje een avond om nooit te vergeten!

Een verrassing op maat: acteerkwaliteiten van Romeo

Naast zijn uitzonderlijke danstalent is Romeo ook te boeken voor verrassende rollenspellen die de spanning op je feest naar nieuwe hoogtes brengen. Denk aan thema's als de stoere brandweerman die komt "blussen", de mysterieuze gentleman die je hart sneller laat kloppen of de gespierde bouwvakker die zijn gereedschap op een heel andere manier gebruikt! Zijn acteerkwaliteiten, gecombineerd met zijn fysieke uitstraling, zorgen ervoor dat hij moeiteloos elk thema tot leven brengt en je gasten volop verrast en vermaakt.

Emergency only met stripper Romeo

Naast zijn indrukwekkende solo-act kun je Romeo ook inhuren als sexy butler! In deze rol serveert hij hapjes en drankjes, terwijl hij ervoor zorgt dat iedereen zich vermaakt en in de watten wordt gelegd. Of ga voor een nog grotere verrassing met de Emergency Only duo-striptease. Samen met een andere mannelijke stripper stormen ze als politieagenten je feestje binnen om de boel "stil te leggen". Maar natuurlijk wordt het allesbehalve stil, want ze brengen de sfeer naar een hoogtepunt met een zinderende show die eindigt in een knallend feest waar iedereen nog lang over zal napraten!

Striptease thema's van Romeo:

Magic Mike
Politie
Bouwvakker stripper
Gentleman

Verder kan je stripper Romeo ook boeken voor:

Stripper Romeo inhuren?

Wil je stripper Romeo in huren voor een striptease show in Den Haag, Delft, Leiden of Alphen aan den Rijn?
Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen over het boeken van een stripact

Wat als de geboekte stripper verhinderd is?
Hoe lang duurt een strip show?
Hoe ver gaat de stripper in zijn of haar show?
De strip show moet een verrassing blijven. Hoe weet ik als de stripper er is?
Is de prijs voor elke stripper het zelfde?
Heeft de stripper zijn of haar eigen show muziek?
Hoe kan ik de stripper betalen?
Kan een mannelijke stripper ook een show doen voor een man?
Moet ik de stripper ook fooi geven?
Houdt de stripper 1,5 meter afstand in zijn show?
Zijn de strippers gevaccineerd?
Draagt de stripper een mondkapje tijdens de show?

Showtime Agency op Instagram

Werkgebied

Wij verzorgen stripteases en erotisch entertainment door heel Nederland en België. Zo zijn wij onder andere werkzaam in:

star